Schrijf in mijn gastenboek
  • Martin (15 juli 2018): Beste Lukas, Toen je destijds de Angels serie deed was ik direct onder de indruk van de smaalvolle wijze waarop jij de schoonheid van de onschuld in beeld bracht. Naakte schoonheid die zuiver en sensueel was en juist niet seksueel. Dat maakte het resultaat van de modellen en jouw vakmanschap juist zo bijzonder. Nu zijn er altijd lieden die de artistieke vrijheid, en daarmee ook de vrijheid van de mens in lichaam en geest, in een kwaad daglicht willen stellen. Maar hoe vaak is in den treure gebleken dat juist zij die een zogenaamde onberispelijke en feitelijk beknellende moraal willen opleggen zelf de integriteit van de mens ernstig hebben geschonden. Terug naar jouw werk, ergens had ik altijd gehoopt dat jij een opvolging zou geven van de volgroeide Angels en dat is op bijzondere wijze gebeurd. Wederom mijn complimenten aan de modellen en jouw artistiek inzicht. Ja, ik zou geen mens zijn als ik nog een wens heb. Mijn meest geliefde Angel Marieke zou ik nog eens graag terugzien. Ja, in vrijheid mag ik zeggen dat zij een van de schoonste meisjes is die ik ooit heb gezien. In dankbaarheid een hartelijke groet voor de moedige Angels en kunstenaar.
  • Todd Sharp (4 april 2018): You photographic work with children is beautiful. Keep me posted
  • Tony Rossi (4 oktober 2016): Lukas .... The photos ... the art ... so appealing! So very sensitive! You have discovered how to combine the innocent beauty of youth with advanced photographic techniques to create fine art which speaks volumes! I am a great admirer, and would be honored to be able to help in promoting your work. Sincerest Regards, Tony Rossi museartconnections.com
  • Ivan Noel (23 mei 2016): Hi there, just discovering your so-called 'controversial' work... I think horses are more controversial. I like the photos, especially the quality of the black and white (if only one could film with that black and and white these days...). More comments later!
  • TJ Sanson (13 mei 2016): Love your work! I own 'Death of An Angel" and "Dries II"
  • Todd (23 oktober 2014): The Black & White photos are very artful. The implied Nudity is lovely. Youth is so fleeting.
  • lieve stuyck (23 februari 2012): Prachtige foto's, Lukas ! Zou ik ook willen kunnen... Geef jij geen les? Lieve
  • John (31 juli 2009): Lukas, ik heb je werk nu 2 keer gezien bij het Fotokabinet in Den Haag eb ik vind het in tegenstelling van vele anderen geweldig. Niks kinderporno. Met name de foto's Papi en No Angels vind ik geweldig. Je hebt het begrip ' onschuld' fantastisch op de plaat vastgelegd. De tijd zal het leren dat je er niets mee bedoelde dan het vastleggen van onschuld. Helaas zit de huidige tijd je tegen. Je weet wel wat ik bedoel.